Triss i femmor!

Hästarna fortsätter att leverera på en jämn och säker nivå i loppen. I den senaste veckans tre starter resulterade det i tre femteplatser. Ett skönt kvitto på att konceptet hemma i träningen fungerar. Nu finns möjlighet att vässa på de sista detaljerna för att förbättra resultaten ytterligare!

Det var en nöjd Sverre efter onsdagens besök på huvudstadsbanan Solvalla. Kadett Brodde var först ut och från sitt åttonde spår sladdade han som sista häst i kön mestadels loppet igenom. Sin vana trogen kämpade han hela vägen till mål och kom dit via nya rekordet 14,2/2140 am. Vilket räckte till en femteplats.

Sedan var det dags för Ragazzo da Sopra i V86 avslutande avdelning. Från sitt innerspår hamnade Ragazzo i tredje invändigt. Sedan blev det inte mycket till lopp förrän sista halvvarvet då Milligan’s School drog undan i ledningen. Där bakom såg Ragazzo fin ut men luckan kom försent för att han skulle hinna accelerera. Ragazzo inkom som femma via 13,8/2640 am.

Sedan dröjde det till måndag innan det återigen var dags att besöka travbanan. Den här gången på hemmaplan med Manolito M.I. Från spår fem visade Manolito sin effektivitet bakom startbilen när han efter 100 meter satt i ledningen. Sedan fick han tillsammans med Rikard N Skoglund inte dämpa tempot lika mycket som de önskat. En stabil insats från Manolito som räckte till femteplatsen. Efter att benen stumnat lite till slut av det relativt tuffa tempot under vägen kom ekipaget i mål på 13,5/1640 am.

Vi tackar Manolito M.I för i år och siktar mot nya starter under nästkommande år. Höjdpunkten under 2021 var såklart hans tre raka segrar under sommaren. Säsongen inbringade för hans del 84 100 kr i form av tre segrar och en andraplats på elva starter.

MVH

Team Sverre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *