v. 52

Så var årets sista vecka här! Det är dags att avhandla stallets senaste tävlingsresultat och sedan blicka framåt mot ett spännande 2022!

Ragazzo da Sopra besökte för en tid sedan Solvalla på nytt och stod för en ny bra insats bakom Elitloppsvinnaren och svenskhoppet inför Prix d’Amerique Don Fanucci Zet. Från en position i rygg på ledande Racing Brodda slutade Ragazzo på en fin tredjeplats.

Dino Wishes knep sista pengen efter att ha travat i positionen utvändigt om ledaren loppet igenom. En position som inte är hennes melodi men vi tar med oss att hon länge såg stark ut och fortsätter visa att hon verkligen blivit stabilare på benen!

Debutvinnande Candid Camera gick i veckan ut i ett lunchlopp på Färjestad. Från spår ett fick ekipaget se sig förbisprungna den första biten men lyckades snabbt ta sig ut i andraspår. Med en resa som första häst i andraspår blev det en tät slutstrid mellan tre hästar där Camera slutade just trea i mål.

Trea slutade även Kadett Brodde när Örebro körde sin V75-omgång i ATG:s sedvanliga Winter Burst. Kadett som hade 20 respektive 40 meters försprång på konkurrenterna fick en fin resa i rygg på ledaren serverad av kusken Markus Niklasson. Därifrån hakade valacken på mycket bra och var inte långt ifrån vare sig andra eller förstaplatsen.

Nyheter sedan senaste inlägget finns även i boxarna. Två nya hästar har anlänt till stallet i Norum. Det handlar om det snart 6-åriga stoet Marble Arch som hittills sprungit in 431 400 kr och med rekordet 13,0am. Äger hästen gör Bo K Eriksson med flera.

Ny i stallet är också Re Express som är en trevlig 1-årig fuxhingst efter Ready Cash-sonen Express Bourbon. Äger Re Express gör Reidun Böhn.

Med det sagt återstår det bara för oss att önska er alla ett Gott nytt travår! Vi vill dessutom tacka alla er som följt oss under 2021 och hoppas att ni är lika spända på att se vad 2022 har att erbjuda som vi är.

MVH

Team Sverre

En reaktion på ”v. 52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *