Positiv comeback av Easter M.I!

Efter en längre tids frånvaro gjorde Easter M.I. comeback på tävlingsbanan under tisdagskvällen. Det var ett snällt lopp med en bra avslutning som var målet, och det var precis så det blev. Efter en trevande inledning och invändig resa hittade ekipaget fritt spelrum i slutkurvan och ”Ester” levererade ett bra intryck över upploppet. Förhoppningsvis kan hon bli kvitt sina tidigare bekymmer och starta på kontinuerligt under året.

Startat under veckan har även Dino Wishes gjort. Från spår åtta blev det en relativ lugn inledning. Till slut hamnade hon dock återigen i positionen utvändigt om ledaren. Kusken satte press på det invändiga ekipaget när dem gick ut på sista långsidan, men väl där tappade Dino rytmen och galopperade snöpligt. Förmodligen var det en framskjuten placering som gick upp i rök, med tanke på att hon kunde fullfölja fint även efter galoppen.

Nya starter väntar i veckan som kommer. Först ut är Marble Arch under Färjestads lunchtävlingar på måndag. Fina förutsättningar för henne från spår fyra med lopp i kroppen!

På lördag är det även tänkt att det ska bli mini-comeback för Livorno Boko på Åmål.

Allt gott!

// Team Sverre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *