Om oss

Travtränare Anton Sverre

Anton är född 1992 i Borås och att han skulle hålla på med trav var definitivt ingen självklarhet från början. Det var först i 13-årsåldern, under en sommar i Hälsingland, som han fick följa med en släkting till ett stall första gången. Han fastnade direkt för hästarna och strax därefter kom han i kontakt med Niklas Torstemo som lät Anton vara med i stallet och lära sig att sköta och köra hästar.

Anton gick sedan 3 år på Åby Travgymnasium och under den tiden hade han praktik hos bland andra Jan-Olov Persson och Veijo Heiskanen. Efter studenten jobbade han några månader hos Anders Lindqvist i Frankrike. År 2011 började han jobba hos Olle och Björn Goop och där blev han kvar i tio år, tills han i Juli 2021 tog steget till att bli egen proffstränare.


Gården i Norum

Team Sverre hyr in sig på Peter Cederins gård i Norum utanför Molkom ca 2,5 mil norr om Karlstad. Gården ligger vackert belägen intill Molkomsjön vilket skapar harmoni hos både två- och fyrbenta. Här finns en välskött stallbyggnad om ca 30 boxplatser, stora gräshagar och fina träningsmöjligheter. Gården har en rakbana på 800 meter, en sandbana med anslutande backar samt en kuperad skogsslinga.