v.8

Det har blivit dags att gå igenom förra veckans insatser på tävlingsbanan.

Veckan rivstartades med två hästar ut, i snöyran, på Färjestad. Livorno Boko fortsätter att uppföra sig omoget och det är oklart vad det beror på. Det blev återigen galopp direkt när bilen släppte fältet. Nu väntar en lugnare period med återhämtning och träning för hans del. Marble Arch kördes som planerat passivt efter avsaknaden av lopp i kroppen. Stoet kändes bra enligt kusken, och fullföljde på ett bra sätt in i mål. Spännande framtid med henne då hon börjar kännas bättre och bättre i träningen för varje dag som går.

I lördags startade Ragazzo da Sopra från spår nio i gulddivisionen. Med rygg på storfavoriten Disco Volante var planen att försöka med det svåra uppdraget att rygga denne från start. Det blev tillslut tredje invändigt men väl där gick inte Ragazzo att känna igen. Det var aldrig något tryck i honom under dagen och det var något som inte stod rätt till helt enkelt. Återhämtningen har gått som planerat och vi letar efter nya lopp!

Under söndagen fick vi se ett kärt återseende på gården då det treåriga stoet Rapido Klara, som var här på inkörning, återkom till stallet.

MVH

Team Sverre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *