Långfredagen

Förutsättningarna för att det skulle bli en toppendag på Färjestad under långfredagen var bästa tänkbara, och vilken dag det blev! Vi i Team Sverre vill passa på att tacka alla hästägare och vänner som kom förbi och förgyllde vår dag. God mat och dryck, bra sällskap, kanonväder och elitloppsinsatser på banan bara ett stenkast bort. Ja, då är det inte mycket som slår trav på plats!

Vilken prestation de stod för, San Moteur och Björn Goop, när de brisade undan över upploppet och kom i mål på 1.09,4/1640m. Vi gratulerar våra vänner Björn, Håkan, som både fött upp och äger hästen, samt Jessica som sköter om honom dagligen. Spännande att se vad som väntar för deras del nu.

Vi hade själva med oss Marble Arch som startade från bricka 12 i det tredje loppet. Förutsättningarna var besvärliga på förhand och målet med loppet var att ge henne en genomkörare för att föra formen framåt. Efter en invändig löpning fick hon aldrig luckan till slut, men kom i mål på 1.14,8/2140m och kommer vara betydligt rappare i nästa start med det loppet i kroppen.

Hästarna i stallet hemma på gården tränas för fullt och det dröjer inte länge tills samtliga är ute på tävlingsovalen igen. Målsättningen är att alla ska vara igång och starta igen i mitten på maj. Redan den här veckan gör Easter M.I. comeback, på Axevalla under tisdagen, med chefen själv i vagnen och Dino Wishes i sin tur åker till Romme för att starta på lördagen.

Återigen ett stort tack till alla de dryga 4 000 som var med och gjorde Långfredagen på Färjestad till en toppendag!

MVH

Team Sverre

En reaktion på ”Långfredagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *