Fina prestationer!

Det är full fart som gäller ute i stallet i Norum. Hästarna mår väldigt bra för dagen och levererar bra prestationer vilket gör att de kan tävla på kontinuerligt. Detta medför också att det blir ett gäng starter per vecka att gå igenom.

Det som hänt i stallet sedan sist, är att Ragazzo da Sopra (bilden) tog den förhållandevis korta resan till Örebrotravet för start i Gulddivisionen. Ragazzo debuterade därmed i vår regi och gjorde det från spår tio bakom bilen. Efter en invändig resa blev det till slut en sjätteplats som resultat. Då avslutade han ändå 1.08,1 sista 700m och mer än så kan vi inte begära av honom. Ägare, kusk, tränare och även Ragazzo själv faktiskt, som det verkade, var nöjda med prestationen.

För andra veckan i rad besökte Decent Look huvudstaden och Solvalla närmare bestämt under onsdagskvällen. Från spår elva hamnade hon i tredje par utvändigt loppet igenom och när upploppet nalkades klev hon förbi ett par konkurrenter till fjärdepriset. En avslutning teamet var klart nöjda med och hon visar upp att hon inte räds tuff konkurrens ute på landets större travbanor. Tacksamt att få arbeta med så fina hästar!

Än är det inte färdigtävlat denna veckan. Näst på tur står Manolito M.I. och sedan är det tre ytterligare hästar anmälda i början på nästa vecka, i form av Easter M.I, Kadett Brodde och andelshästen Livorno Boko. Försäljningen av andelspaketet har verkligen tagit fart, men det finns andelar kvar för dig som är intresserad!

MVH

Team Sverre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *