v.42

Det har varit en intensiv period med starter för många av stallets hästar senaste veckan. Här kommer en kort summering om varje start och vad den inbringat.

Decent Look (Solvalla) startade i V86-8 under onsdagen och imponerade först och främst med att kliva iväg i rätt gångart från det snäva fjärdespåret på startvolten. Efter en resa mestadel i dödens och andra utvändigt blev det till slut en femtplats för Decent, utan att få helt fritt sista biten. .

Livorno Boko (Solvalla) debuterade för oss och gav positiva vibbar som sexa. Från bakspåret hamnade ekipaget en bit bak i kön och därifrån gjorde Livorno vad han kunde när det blev en bit fram till övriga. Det var en positiv kusk som lämnade över hästen och menade på att det lovade gott inför framtiden.

Dino Wishes (Åmål) hamnade illa till från femtespåret i volten. Hon fullföljde dock starkt hela vägen och kunde trots det korta upploppet slå av ett par konkurrenter sista biten via en stark avslutning. Felfri andra starten i rad dessutom!

Kadett Brodde (Färjestad) kördes fram från köposition inför slutvarvet och sedan fullföljde han starkt, som vanligt, hela vägen in i mål till andrapriset. Detta var tredje starten hos oss och han blir bättre och bättre för varje start.

Easter M.I. (Färjestad) fick avsluta hela det sista varvet ute i spåren och trots att hon såg stark ut i slutkurvan kunde hon inte gå i närkamp med ledaren. Hon stumnade även lite sista biten och kom i mål som fyra.

Nu väntar några dagar fria från tävling innan det återigen är dags. Då handlar det om regidebut för Ragazzo da Sopra när han startar från bricka 10 i lördagens Gulddivision på Örebrotravet. Startkommentarer finns uppdaterade med senaste nytt om honom inför den starten.

Mvh

Team Sverre

En reaktion på ”v.42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *