Resultat v.40

Under föregående vecka selades tre hästar, i form av Easter M.I, Dino Wishes och Kadett Brodde ut för att äntra tävlingsbanan. De två förstnämnda åkte till Skaraslätten och närmare bestämt Axevalla medans Kadett tog den något kortare turen till Örebro travet. Nedan följer några korta kommentarer om varje start.

Easter M.I. var först ut och det såg bra ut på förhand med spår ett i volten och chefen själv i vagnen. Ekipaget tog också ledningen direkt från start och såg också länge ut att stanna där hela vägen in i mål när Easter M.I. oannonserat tog till med galopp 10 meter från millinjen. Surt såklart, men med några års erfarenhet i branschen är vi härdade. Mest synd tycker vi om hästen som inte får det att stämma och inte kan visa vad hon kan.

Dino Wishes startade i några lopp efter och siktet var främst inställt på att hon skulle gå felfritt. Vilket även lyckades efter att Anton själv lotsat runt henne från en position en bit bak i kön på den något blöta ovalen. Dino kunde slutligen passera mållinjen som sjua.

Sist ut av teamets starter för veckan var Kadett Brodde som fick Markus Niklasson i vagnen. Från innerspåret blev det mestadels tredje invändigt under resans gång varifrån Kadett fullföljde starkt till femtepriset.

Nu väntar en ny spännande vecka med nya startar där Decent Look och Livorno Boko båda ska till Solvalla, på onsdag respektive fredag. Startkommentarer kommer laddas upp på hemsidan inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *