Veckans resultat

Under veckan som gått har teamet varit på besök och tävlat på två olika banor. Rättvik i måndags med Decent Look och Årjäng igår fredag med Manolito M.I

Decent Look startade från ett fint spår fyra och trots att hon var med bra från start lyckades ekipaget inte ta sig förbi 1 Irma Sisu, sedermera också vinnaren, från start. Istället blev det en löpning i rygg på denne och in på upploppet började en lucka uppenbara sig för Decent och Dagfinn. Steg för steg närmade de sig ledande Irma Sisu men mållinjen kom för snabbt. En positiv andraplats och 20 000 kr in blev det till ägare Stein Ivar Klöven.

Manolito M.I hade även han fru fortuna med sig i spårlottningen och öppnade också snabbt från spår fem bakom bilen. När ”Manne” var förbi de invändiga kom också Jatzy Jazz och Paw Mahony rysligt fort från åttondespåret. Dessvärre för vår del fick ekipaget släppa denne förbi sig. Sedan blev det ett rivigt lopp med många tempoökningar under vägen. Ett löpningsförlopp som inte riktigt passar Manolito som är en humörhäst och därav ”släppte grejerna” när kusken vred ut honom i andraspår. Valacken slutade oplacerad och kommer synas på tävlingsbanan inom kort igen.

Nu väntar en spännande lördag med Unionstravet och V75 på Färjestadstravet. Team Sverre kommer hålla till i en stuga i utgången av sista sväng. Hästägare, vänner och familj har bjudits in för att njuta av mat, dryck och travsport i toppklass. Är du på Färjestad under dagen? Kom förbi på ett besök!

Avslutningsvis. Teamet är igång igen under måndagen på Åmålstravet där nyförvärven Kadett Brodde och Dino Wishes startar. Mer om dem finner du under fliken Hästar i stallet > Startkommentarer.

Må bäst!

/ Team Sverre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *