Vi är iväg!

Nu kan vi äntligen presentera vår hemsida! Tanken är att ge dig som följare utförlig information om hur det ser ut på gården och i stallarna, samt följa upp vardagen i stallet och på tävlingsbanorna. Uppdateringar kommer publiceras löpande under fliken Nyheter.

Detta sker i samband med att en mycket spännande vecka stundar. Under måndagen ska Decent Look till Rättvik för att starta i ett treåringslopp för ston. Start väntas det även bli för Manolito M.I. i veckan när Årjäng kör sina tävlingar under fredagen. Tankar inför dessa starter går att läsa under fliken Hästar i stallet > Startkommentarer. Sedan avslutas veckan med att traditionsenliga Unionstravet går av stapeln på Färjestad under lördagen. Teamet har återigen fått tillgång till ett antal platser där inbjudningar väntar för hästägare, familj och vänner.

Det filas också för fullt på ett spännande andelskoncept för dig som vill bli en del av teamet. Andelshästarna kommer att presenteras inom kort tillsammans med tillhörande information. Vi håller er på halster tills dess!

Ha en fantastisk travvecka!

MVH

Team Sverre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *