Andelshästar

Andelshäst hos Team Sverre

Nu har Du chansen att bli en del av Team Sverre, som delägare i en spännande andelshäst.

Vid intresse, meddela oss (kontaktuppgifter finns nedan) så skickar vi över ett köpanbud för dig att signera. Först till kvarn gäller!

Har du frågor om hästägandet? Eller vill du komma ut till gården för att titta på de aktuella hästarna samt diskutera trav med oss? Ta kontakt!

✔️ CHIANI BROLINE, valack 2 år (e. Twister Bi u. Malabar Mist)

Chiani Broline kommer ur fadern Twister Bi’s första kull.

Twister Bi var en virvelvind på tävlingsbanan och charmade den europeiska travpubliken med framgångar som bl. a. segern Oslo Grand Prix och andraplatserna i både Hugo Åbergs Memorial, på rekordet 1.08,4, samt Jubileumspokalen bakom Readly Express.

Modern Malabar Mist tjänade själv över två miljoner och har varit synnerligen framgångsrik i avelsboxen. Noterbart är att Anton Sverre själv agerat hästskötare åt syskonen Pacific Broline, 1,6 milj kr, och WallaWalla Broline, 500k kr.

Pacific Broline var en topphäst vilket han också visade i finalen av Breeders Crown där han segrade före Readly Express och Heavy Sound.

WallaWalla Broline kvalade in till finalen av Europaderbyt som Svenskt TravOaks, där hon slutade på en femteplats.

Anton Sverre om Chiani BrolineEn mycket spännande häst inför framtiden som jag själv valt ut, och ropade in på Kriterieauktionen. Mycket tack vare mitt band till syskonen Pacific och WallaWalla Broline och jag ser en del likheter i den här. Han har agerat lugnt sedan han kom till oss och verkar vara en klok och förnuftig individ. Det ska bli spännande att forma honom från början och vi siktar som alltid högt.

Pris per andel: 1/10 för 20 000 kr.

Månadskostnad ca: 1 400 kr/mån.

Kontakt:

Anton Sverre 076-105 28 20, anton.sverre@outlook.com

Henrik Cederin 070-293 03 32

Facebook: Team Sverre