Hästar i stallet

Dino Wishes

Sto född 2016 e. Wishing Stone u. Persos Amarula

Ägare: Haganäs Trav HB

Sverre om Dino Wishes: En lite mindre obekymrad dam som är trevlig i all daglig hantering. Inte gjort så många starter ännu trots att hon hunnit bli fem år gammal. Vi hoppas att det ska bli ändring på det framöver och sedan hon kom till oss finns det inget som tyder på något annat. Hon gör det hon ska i träning och hon börjar bli redo för start.

Easter M.I.

Sto född 2017 e. Zola Boko u. Electra Kissed

Ägare: Magnus Ahlin och Anton Sverre

Sverre om Easter M.I: En häst som visade talang ganska tidigt när hon kom till oss. Dessvärre strulade det med både det ena och det andra vilket gjorde att debuten dröjde tills hon var fyra år. Hon har först nu kommit igång och börjat starta kontinuerligt vilket för henne framåt för varje gång. När alla polletter trillar ner bör det bli en bra tävlingshäst av henne.

Glaziers Wonderboy

Hingst född 2020 e. Tobin Kronos u. Dicentradream A.T.

Ägare: Inger Berit Öie m. fl.

Sverre om Glaziers Wonderboy:

Mago Volante

Hingst född 2020 e. El Mago Pellini u. Tomboy

Ägare: Tuula Honkavouri m. fl.

Sverre om Mago Volante:

Manolito M.I.

Valack född 2015 e. Infinitif u. Electra Kissed

Ägare: Team Sverre

Sverre om Manolito M.I: Honom har vi haft sedan han var ett år och är därför en väldigt speciell häst för oss i teamet. Hade som unghäst och även i början av tävlingskarriären problem med psyket när det var dags för tävling. Den senaste tiden har han dock mognat rejält och även blivit starkare vilket gör att han orkar med sin stora kropp på ett bättre sätt. Vilket även gjort att resultaten börjat komma.

Marble Arch

Sto född 2016. e. From Above u. Gigant Girl

Ägare: Bo K Eriksson m. fl

Sverre om Marble Arch:

Bild saknas

Kadett Brodde

Valack född 2015 e. Make It Happen u. Kite Face

Ägare: Team Sverre

Sverre om Kadett Brodde: En tävlingshäst som inte visar särskilt mycket i träning. Har däremot visat sig vara jämn och säker i loppen vilket den höga platsprocenten viskar om. Missar sällan en prisplacering, en ägares dröm med andra ord. Han förbereds för start hos oss inom kort.

La Suede M.I.

Sto född 2019 e. Victor Gio u. Astoria Ås

Ägare: Magnus Ahlin, Daniel Lundgren & Anton Sverre

Sverre om La Suede M.I: En bestämd dam med lite temperament men som blir allt bättre. Ändå en oerhört snäll och trevlig individ som är inne i en period av mycket mängdträning. Varit inne och även testat på banan på Färjestad och även löst det med bravur. Siktet är inställt på att komma igång och starta som treåring.

Livorno Boko

Valack född 2018 e. Explosive Matter u. Sammath Naur Baba

Ägare: Team Sverre

Sverre om Livorno Boko: En individ som det är lätt att tycka om. Livorno är oerhört sympatisk men även stallets busfrö nummer ett. En del galopper i början av karriären vilket gjort att den inte riktigt tagit fart ännu. Fin och lättare modell av häst som har mycket att hämta på tävlingsbanan när det börjar släppa mentalt.

Ragazzo da Sopra

Valack född 2013 e. From Above u. Larome

Ägare: Larome Breed HB

Sverre om Ragazzo da Sopra: Är en häst som jag varit med sedan lång tid tillbaka. Jag hade honom som passhäst hos Björn Goop under större delen av hans karriär och vi har upplevt mycket tillsammans. Det ska bli intressant att få honom till vår gård här i Norum och se hur han hanterar ett miljöombyte. Han kommer få träna på enligt vårt koncept och sedan är tanken att starta igång honom igen.